Medvind i Bindal – aktiviteter vinter 2016

I 2016 vil vi inspirere til økt satsning på landbruk og opplevelser, synliggjøre trender innenfor treindustrien, hjelpe gründere, kartlegge næringsdrivende sine behov og gi starthjelp til de som vil satse på kundedrevet og praktisk innovasjon.

Heilhornet i februar, vakkert.
Heilhornet i februar, skimtes såvidt i bakgrunnen….

Er du med på en reise for å nå nye høyder, sammen med oss, for å skape din egen fremtid? Er du ikke med? Her er noe av det som skjer nå vinter:

Medvind for bygging i MASSIV TRE – nye muligheter?

23. feb 11:00 — 23. feb 12:30
Bindal Rådhus, kommunestyresalen., Oldervikveien 5, Terråk

Medvind i Norge og Nordland for bygging i MASSIV TRE – hvilke muligheter gir det for Bindal?

Bindal kommune og Bindal Utvikling inviterer deg til et orientering om bygg i Massiv TRE, Sted: kommunestyresalen Bindal Rådhus 23. februar kl 11.00 – 12.30

Vi får besøk av Stein-Petter Hillestad, ansatt som tredriver i Nordland Fylkeskommune. Han leder et flere årig prosjekt i Nordland Fylkeskommune «Økt bruk av tre i Nordland” Han vil også orientere om støtteordninger, mulige midler fra Innovasjon Norge.

Hva er massivtre? Massivtreelementer er trematerialer i ulike dimensjoner som er lagt ved siden av hverandre eller i kryss lagvis og sammenføyd. Sammenføyning kan skje på flere måter.

Massivtre kan brukes i alle typer bygg som boliger, næringsbygg skolebygg, barnehager og helsebygg. Massivtreelementer kan brukes som veggelement, dekkeelement, takelement, balkonger og svalganger.

Bruk av massivtre i bygging åpner nye muligheter for en rasjonell og industrialisert byggemetode som har god miljøprofil og et spennende formspråk. Ikke minst vil kombinasjon med andre materialer og produkter gi store muligheter.

Velkommen til startskuddet, på noe som kan gi spennende muligheter.

Lurer du på noe? Ta kontakt med Bindal Utvikling, fortrinnsvis på epost, ved Anja Tjelflaat på epost anja@bindalutvikling.no eller mobil 93203600.

Hvordan kan jeg leve mitt gode liv – i Bindal?
Er du en kvinne mellom 20 og 39 år, eller føler deg som 29 år, er du velkommen på helgeretreat 9. og 10. april på Hårstad gård. Vi har kun fokus på deg, ditt liv og dine drømmer. Høres det fantastisk ut? Det er det, likevel er det en helg med beintøff jobbing, hvor tårer og latter vil avløse hverandre. Mobiltelefoner blir avslått, og overnatting er obligatorisk. Kun 18 plasser, gratis deltagelse som dekker mat og overnatting.

 

Se på høyre side for informasjon om påmelding…..

For påmelding eller om du lurer på noe, send en mail til Bindal Utvikling på anja@bindalutvikling.no

Følg oss gjerne på Facebook https://www.facebook.com/bindalutvikling/

Håper å se deg – ja deg – om ikke så lenge!