Ny grafisk profil for Bindal Utvikling og innovasjonsløft i Heilhornets rike

Bindal Utvikling har i 2016 jobbet med hva vi skal levere og hvordan, for å gjenskape vekst. I den forbindelse har vi utarbeidet en kommunikasjonsplattform, som vi omtaler som vårt kompass for kommunikasjon. Basert på den et det nå utviklet en ny grafisk profil som også bygger på Bindal kommune sine allerde eksisternde verdier. Profilen ble vedtatt den 28.04.16 og blir tatt i bruk litt etter litt, og målet er at den er helt integrert i løpet av 2017, i alt Bindal Utvikling gjør. Herunder ligger: nettsider, skriftlig og digitalt materiell, standmateriell, profileringsartikler mm. Se vår første brosjyre her: Brosjyre Klar for å skape framtida?

I den nye profilen er historien til Bindal forsøkt synliggjort sammen med at dette er en kommune med muligheter for fremtiden. Les mer her: Brosjyre Klar for felles løft?

Profilelementet er en “oneliner” som består av Heilhornet, skog og Bindalsfæringen, samt vann (i fjord og elv) og gull.

Disse elemente utgjør også fargepaletten, som er utviklet med fargene; fjell, skog, trevirke, gull og vann. Denne paletten sammen med profilelementet – båndet som binder Bindal samme i Heilhornet rike – ønsker vi å dele med alle som ønsker å bruke det i en positiv sammenheng. (det er den streken, som ligger nederst på bildene nedenfor.) Du finner forskjellige varianter her: BU tidslinjesymbol BU tidslinjesymbol4 BU tidslinjesymbol3 BU tidslinjesymbol2 Send en epost til anja@bindalutvikling.no om du ønsker å bruke den for felles synliggjøring av Bindal og Heilhornets rike eller lurer på noe. Her finner du hele beskrivelsen: Profilmanual BU 280416

Våre verdierLitt om symbolet

Fargepalett

 Heilhornan - som ringer i vann

Eksempel profilelement Fjellbilde med bånd og logo uten navn  Seilbåter med bånd og logo