Massivtre i medvind

Totalt var vi ti deltagere på Massiv tre møtet Det er medvind i Europa, Norge og Nordland for bygging i MASSIV TRE – hvilke muligheter gir det for Bindal? Bindal kommune og Bindal Utvikling inviterte i fellesskap til orienteringsmøte den 23/2.

Hillestad og Lørum blir intervjuet av BA.Vi hadde besøk av Stein-Petter Hillestad, ansatt som tredriver i Nordland Fylkeskommune.
Han leder et flere årig prosjekt i  Nordland Fylkeskommune «Økt bruk av tre i Nordland” og  orientere også om støtteordninger, mulige midler fra Innovasjon Norge. Oppfordrer til oppstart av bedriftsnettverk.

Joakim Lørum fra Green Advisors, hadde en presentasjon med alle fordelene av massivtrebruk og hvor enkelt og praktisk det kan gjøres.

Bindal har her muligheten til å være med i startgropa for det som helt sikkert blir stort! Følg gjerne FB-gruppa Massiv-tre:

Hva er massivtre?
Mye lettere og sterkere byggematerialeMassivtreelementer er trematerialer i ulike dimensjoner som er lagt ved siden av hverandre eller i kryss lagvis og sammenføyd. Sammenføyning kan skje på flere måter.

Mye å henteMassivtre kan brukes i alle typer bygg som boliger, næringsbygg skolebygg, barnehager og helsebygg. Massivtreelementer kan brukes som veggelement, dekkeelement, takelement, balkonger og svalganger.

Nesten ingen begrensningerBruk av massivtre i bygging åpner nye muligheter for en rasjonell og industrialisert byggemetode som har god miljøprofil og et spennende formspråk. Ikke minst vil kombinasjon med andre materialer og produkter gi store muligheter.

20160223_130004229_iOS

Masseprodusert skreddersøm - vinneroppskriften?

Velkommen til startskuddet, på noe som kan gi spennende muligheter. Ta kontakt, om dette er noe du tenner på.